Star Icon

已收藏

添加到最爱收藏

故障! 请再试一次!

(活动已结束) Nestle Lebih Kebaikan Lebih Nilai 2018

Participation Steps:

Langkah 1 : Beli mana-mana Produk Nestlé (KECUALI produk LACTOGEN Tahap 1 & Tahap 2; dan NAN Tahap 1 & Tahap 2) bernilai sekurang-kurangnya RM40 dalam satu resit dari mana-mana stor Tesco mengikut Jadual Tarikh dan Lokasi Promosi di bawah.

Langkah 2 : Dapatkan resit bercetak asal sebagai bukti pembelian Produk Nestlé untuk mendapatkan kapsul penyertaan yang mengandungi soalan (“Kapsul Penyertaan”) daripada Ejen Promoter “Lebih Kebaikan Lebih Nilai 2018”;

Langkah 3 : Peserta yang membeli Produk Nestlé yang bernilai sekurang-kurangnya Ringgit Malaysia Empat Puluh (RM40) akan diberi satu (1) Kapsul Penyertaan dan peluang untuk menjawab satu (1) soalan. Peserta yang berjaya menjawab soalan dengan tepat layak menebus hadiah yang tertera.

Langkah 4 : Peserta yang membeli Produk Nestlé yang bernilai LEBIH daripada Ringgit Malaysia Empat Puluh Lima (RM45) dalam satu resit berpeluang menerima satu (1) lagi Kapsul Penyertaan (“Kapsul Penyertaan Kedua”) sekiranya Perserta berjaya menjawab soalan dalam Kapsul Penyertaan pertama dengan tepat. Sekiranya Peserta berjaya menjawab soalan dengan tepat dalam Kapsul Penyertaan Kedua, Peserta tersebut berpeluang memenangi satu (1) unit barangan elektrik berjenama atau satu (1) unit Hamper Nestlé.


Prizes:

(a) 30 Unit Peti Sejuk berjenama

(b) 30 Unit Mesin Basuh berjenama

(c) 50 Unit Periuk Nasi berjenama

(d) 300 Unit Pengukus Makanan berjanama

(e) 1,000 Unit Hamper Nestlé

(f) 60,000 Unit hadiah barangan yang lain-lain

 


开始日期:

2018年08月31日


结束日期:

2018年09月16日


有关类别: